26.4.12

The Collective : Máj 2012

O vašu pozornosť sa hlási nová štvrtokvá akcia v Bratislavskom Subclube. Ide o kolektívnu záležitosť vám určite veľmi dobre známych djov Bad Mojo, Break!Fast, Michael Priest a Mitewort. Lineup nie je vopred známy a vlastne ani nie je treba. Kľúčom k zostaveniu tohto kolektívu je totiž práve veľmi príbuzný zvuk a preto všetci zúčastnení budú znieť ako jeden. Tak nech vám nová párty chutí!


The Collective | fb event
3.5.2012, Subclub, Bratislava
 
DJs: Bad Mojo (Splash!), 
Break!Fast (Wilsonic), 
Michael Priest (Hochspannung!), 
Mitewort (Beatender)

18.4.12

Dead Horse Special : QUE


Už je to nejaký ten mesiac, čo sa naposledy uskutočnilo špeciálne vydanie tejto Konskej párty. Oveľa viac času však ubehlo odkedy jej aprílový hosť naposledy stál "za gramofónmi" a nie to ešte v podzemnej svätyni na Obchodnej ulici.

Pišta Královič, frontman kapely The Uniques, v djskom svete známy ako Que sa po viac ako ročnej prestávke na aprílovej Dead Horse párty predstaví opäť v dj sete. Neskutočná energia, divoká hudba a nezameniteľné tanečné kreácie za mixpultom - tak ako si ich pamätáte - rozhodne nebudú chýbať. A ak ste už zabudli, alebo nikdy nezažili, prídte sa presvedčiť, čo vlastne vynieslo Chunk-foo až takmer legendárny status.

Nebude však chýbať ani druhá polovička vtedajších Chunk-foo Figters - Michael Priest. Tentokrát však už so svojim novým parťákom - Bad Mojom - s ktorým tvoria už neodmysliteľný team rezidentných djov Dead Horse párty.


Dead Horse Special - QUE | fb event
21.4.2012, Radosť, Bratislava

Djs : Que (The Uniques/Chunk-foo)
Bad Mojo (Splash.sk)
Michael Priest (Hochspannung!)

11.4.12

Illusion Recordings



Začiatok labelu Illusion Recordings sa viaže k roku 2010, kedy ho založili kamaráti a rezidenti klubovej noci James Cotterill a Tom Craven. Počas dvoch rokov existencie sa na severe Anglicka narodili štyri releasy.

ILL001 / VARIOUS ARTISTS EP
ILL002 / GARRY TODD - The Life & Times of The California Hat EP
ILL003 / NY STOMP - Can You Feel It? EP
ILL004 / DJ ALI - Make It Hot EP

Minuloročný One Illusion showcase v Barcelone iba utvrdil ich meno a kvalitu na scéne klasického, prebasovaného a ničím nenarušeného housu. Hovorí Vám mimochodom niečo The NY House Trak?




Na leto majú chlapci prichystané prvé EP na sublabeli INNERCICLE s názvom THE ILLUSION FAMILY EP so skladbami od producentov ako Little Fritter, Seelie, Acid Mondays či Chordial. Spríjemnite si čakanie na leto!

Rezonation expanduje do Bratislavy, 2. časť


Rezonation si za dva roky fungovania vybudovalo renomé najväčšej elektronickej párty v Nitre. Line-upy tejto párty už presiahli hranice Slovenska, osadenstvo parketu už tiež nie je zďaleka iba záležitosťou Ponitria. Párty, ktorá sa pevne usadila do kalendárov slovenských elektro-ľudí však na vavrínoch nezaspáva, a expanduje ďalej.

Prvé vydanie v Bratislave sa nedá pomenovať ináč ako úspech. Hlad po škrípavom elektre tu evidentne je, čo dokazoval preplnený klub Radosť už od deviatej večer. Druhé pokračovanie na seba nenechalo dlho čakať, v útulných útrobách na Obchodnej budeme spoločne rezonovať 11.4.2012.

"Spoločne" sa dá chápať doslovne. Popri rezidentnej dvojici The Rabbeats si zahrám ako hosť aj ja, Raavn. Vstup sa neplatí, takže páni budú môcť veľkonočnú výslužku investovať do výborných drinkov, a dámske polovičky zasa majú možnosť zhodiť nejaké to nabrané kilečko na tanečnom parkete. Baviť sa budeme až do rána v rytme elektra, dubstepu a chytľavého techna.

Rezonation Bratislava
11.4.2012 v klube Radosť (Obchodná ul.)

lineup:
Raavn (ABTC Recordings)

The Rabbeats (Rezonation)

10.4.12

Paul Gate & Chef3000 - HRSPVR EP

Paul Gate & Chef3000 z labelu Heldenkëllerz vydali včera - zdarma! - na tejto značke spoločné EP 'HRSPVR'. Cítiť na ňom inšpiráciu modernými trendami bass music - možno trocha Club Cheval, možno trocha Pelican Fly, alebo trebárs aj posledná produkcia od Hostage. V každom prípade znie to veľmi fresh a je príjemné sledovať, ako u nás pribúdajú releasy so skutočne súčasným zvukom. Dobrá práca páni!



Paul Gate & Chef3000 - HRSPVR ep (2012) by heldenkëllerz.cz


Tracklist :
1. Paul Gate & Chef3000 - HRSPVR
2. Chef3000 - HRDGRNDR
3. Paul Gate - DTHHVR

Heldenkëllerz | web | soundcloud | facebook