3.6.12

Blonde Moments


V tejto - povedzme nie celkom jednoduchej dobe - je príjemné, ak vznikne niečo nové. Dnes Vám predstavujeme novú párty v Bratislave, zameranú na elektro, fidget, a niečo okolo týchto žánrov.


Blonde Moments je vcelku spontánny projekt dvojice Bedda a Raavn - odchovancov tanečného parketu  klubu Radosť, odhodlaných postaviť sa tentoraz na opačnú stranu mixu. Oboch ste už mali možnosť vidieť a počuť pod značkou Smart Disco resp. Rezonation; ak si chcete vychutnať ich spoločnú premiéru, zamierte v utorok 5. júna do útrob na Obchodnej 48.

Precízne technické prevedenie pôjde pravdepodobne stranou na úkor celkovej atmosféry, cieľom je totiž vytvoriť o čosi viac možností na stretnutia a nejaký ten spoločný drink pre domácu elektro-komunitu. Párty predstavuje aj míľnik, keď sa v daných žánroch predstaví prvýkrát DJka nežnejšieho pohlavia zo Slovenska (v tomto momente si naozaj neviem spomenúť na prípadnú predchodkyňu). Aproppos žánre. Spomenuté elektro a fidget ďalej dochutí garage a deep na zahriatie, pohŕdať sa nebude ani basovou hudbou a francúzskymi melódiami, či menej tradičnými skladbami v štýle glitch-hop a kuduro. Podobná párty tu už v minulosti bola a stala sa legendou. Určite sa príďte pozrieť, možno budete stáť pri zrode ďalšej...

Blonde Moments #001
5.6.2012 @ Radosť (Obchodná 48, Bratislava)

DJs:
Bedda (Smart Disco)
Raavn (In-Minor)

0 comments:

Post a Comment