14.12.11

Crim / KOLOAH


Že Vám nadpis článku nič nepovedal? Priznám sa, že pred malou chvíľkou ani mne nie. Crim a Koloah sú projekty, za ktorými stojí chalan z ukrajinského Kyjeva menom Dmitrij Avksentiev.

Okrem Wicked Bass Records (ktorí dali skvelý tip na tohto umelca) vydal svoj materiál aj na Betamorph Rec., Eight Fx, Section 8 a Savory Audio. To je, myslím, slušná bilancia. Crim je dubstepová polovička Dmitriho hudobníckej duše. A vedzte, že vôbec nejde o lacnú napodobeninu zvuku nominovaného na grammy. Osobne ma oslovili zatiaľ posledné dva tracky pod týmto aliasom (obe zadarmo):


Ako KOLOAH sa venuje Bassovej hudbe, Crunk a Post-dubstepu, Juke, Dub Techno, Garage a UK Funky - všetko žánre, ktoré v redakcii Splashu môžme. Netreba asi dodávať, že jeho zvuk položený na 808mičkových patternoch je prudko počúvateľný. Lepšie je stokrát počuť, ako raz čítať:


Koloah x Mickey Factz Ft. Nakim - We Young [FREE DOWNLOAD] by KOLOAH

Dmitrij sa okrem toho venuje aj záslužnej práci. Patrí medzi ľudí, ktorí stoja v pozadí Kievbass, čo je v podstate taký ukrajinský bratranec Splashu. Nenechajte sa dlho prosiť, určite navštívte jeho profily a čo to popočúvajte!

0 comments:

Post a Comment