19.9.11

Rezonation #6: September 2011


Po prázdninách sa nám opäť naplno rozbieha kolotoč klubových akcií. Jednou z prvých je jesenný Rezonation s poradovým číslom 6. Najväčšiu elektronickú žúrku Nitry bude v sobotu 24. septembra 2011 už tradične hostiť klub Nová Pekáreň.

Najtučnejším písmom na plagáte je napísané meno Z-Kat. Tohto DJa, producenta a remixéra netreba zvlášť predstavovať – jeho hrania na najväčších akciách v Čechách a na Slovensku s actami ako Pola-Riot či Drop The Lime sa vždy stretli s pozitívnymi ohlasmi. Jeho tracky a remixy vychádzajú na labeloch Lamat, Bass Hound a Mutant Bass records s podporou hudobníkov ako AC Slater alebo Tvyks. Nehovoriac o jeho geniálnej škraboške!

V Nitre sa tiež predstaví trojica Plaza Restaurant v zložení Manala, Buki a Chef3000. Títo chalani sú z Brna, baví ich Global Bass a Dubstep. Spája ich label Heldenkëllerz, na ktorom vychádzajú ich spoločné aj sólové hudobné počiny. Tiež su známi ako organizátori brnenskej pártyedície Intergalactic, na ktorej hrali známe československé mená ako dMIT.RY, Bad Mojo, Embryo či Cuffia.

Premiéru na rodnej hrude absolvujem na Rezonation #6 aj ja, ako Raavn. Uvidíme, či sa medzi Slovákmi uchytí zvuk undergroundovejších párties Viedne, nekompromisne premiešavaný na Abletone (to je ten softvér, na základe ktorého je k mnohým svetovým menám nie celkom právom písané v zátvorke slovíčko “live”).

Lineup dopĺňa rezidentný tím, tiež známy ako The Rabbeats. Štart je naplánovaný na 21:00, vidíme sa!

Update:

Štartuje sa už o 21.00!

+ + +

Rezonation #6| fb event
24.09.2011, Nová Pekáreň, Nitra

DJs + Set times :
21:00 - The Rabbeats (Rezonation / SK)
22:30 - Raavn (ABTC Recordings / SK)
00:00 - Z-Kat (Electrostimulation / UK)
01:30 - Plaza Restaurant (Heldenkellerz / CZ)
03:00 - The Rabbeats

1 comments:

DePe said...

Fajn info...Skoda,ze niesom doma...Uzil by som si to spolu s vami....

Post a Comment