6.12.10

Dead Horse Party

Poznáte to, ako Martin chodí na bielom koni? Bad Mojo a Michael Priest sa rozhodli prísť pre zmenu na mŕtvom!

Dead Horse je totiž názov ich spoločnej klubovej noci, ktorá nadväzuje na už priam legendárne párty Chunk Foo - momentálne až do odvolania pozastavené - a na stále populárnejšie akcie magazínu Splash.sk, od ktorých si zrejme tiež na chvíľu oddýchneme.

Bad Mojo, jeden z autorov Splash.sk, slovenský producent a remixér a Michael Priest, promotér Hochspannung party sú dvojica djov na pohľadanie. Spája ich podobný hudobný vkus, láska k hlbokým a zvlneným basom, pravidelným aj nepravidelným rytmom a potešenie z vykrúcania gombíkov na kontroleroch.

Z už spomenutého začína byť zrejmé, čo sa bude hrať - wobblovačky (či už rovné fidget houseové alebo tie nepravidelné dubstepové), elektro bzučiaky, horúce tropické beaty alebo hlboké basy uk funky. Za miesto konania bola zvolená bratislavská svätyňa elektronickej hudby, podzemné útočisko neviazanej zábavy každý deň v týždni - music bar Radosť.

V sobotu 18. decembra, pár dní pred vianocami, vám preto odporúčame namieriť svoje kroky práve sem. Bude to určite najlepšia párty minimálne do vianoc! :)


Rezidenti mŕtveho koníka majú pre vás pripravené aj promo sety, aby ste namiesto prázdnych slov počuli, o čom táto párty naozaj bude.

Michael Priest - Dead Horse promo mixtape :


Bad Mojo - Dead Horse promo mixtape :


Facebook event
|

0 comments:

Post a Comment