1.11.10

Pártykalendár : November 2010

November prináša hneď niekoľko narodeninových osláv (prvé narodeniny Splashu, alebo druhé Hochspannung párty) a množstvo zaujímavých akcií po celej Slovenskej a Českej Republike. Klubová sezóna sa nám pekne rozbieha a neostáva iné len tlieskať pri predstave čo všetko nás ešte len čaká.


05.11.2010 • BA / Subclub Prvá novembrová akcia je naozaj veľkolepá - oslava druhých narodenín party Hochspannung v novom bratislavskom klube Loft. Nenechajte sa oklamať prívlastkom afteparty, lineup je viac než exkluzívny. Na svojom svetovom turné si tu urobí zastávku americký dj a producent B.Rich, po dvoch rokoch na Slovensku zahrá opäť obľúbený český dj Tvyks a odzneje aj pravdepodobne jedno z posledných vystúpení dvojice Chunk Foo Fighters. V spojení s koncertom Extasy Of Saint Theresa je to rozhodne akcia mesiaca! Fadcebook event.


05.11.2010 • BA / Radosť November prináša aj ďalší diel párty Dirty!, rezidentnej akcie djov Tasuna a Hansa. Tentokrát si na pomoc prizvali dja z Banskej Bystice, ktorý si hovorí Aleks Svaensson. Hrať sa bude tradične nudisco, house, funk, rare grooves.


06.11.2010 • PRAHA / Meet Factory V Prahe pokračuje akcia Muffin, Muffin! Na druhé vydanie prijal pozvanie francúzsky producent Sam Tiba, znamy napríklad prostredníctvom výborného tracku Barbie Weed. Lineup dopĺňajú rezidenti Tvyks a Tuco. Facebook event.


12.11.2010 • VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ / Klub Admiral Párty vo Valašskom Meziříčí sme v našom kalendári asi ešte nemali a to je chyba! Na akciu Get Wasted počúvame odvšadiaľ iba samú chválu, preto sme sa rozhodli naňu upozorniť aj vás. Na už štvrtom pokračovaní sa predstavia dMIT.RY, Cuffia, Kristee, Felix! a domáci Thiew. Facebook event.


13.11.2010 • BRNO / Zbrojovka Burning Beats Fashion Party je akcia ktorá v sebe spája módne prehliadky, koncerty a djské vystúpenia. Pre našich čitateľov je asi najzaujímavejšia tanečná afterparty s Maďarskou elektro špičkou - djské crew Robotrock a Stereo Killaz, ktoré doplní dj dMIT.RY. Viac tu : http://www.facebook.com/event.php?eid=173004236046355


20.11.2010 • BA / Radosť V novembri neoslavuje len Hochspannung, ale aj náš magazín! Narodeninová párty k prvému roku existencie sa uskutočí v bratislavskej Radosti a špeciálnymi gratulantmi budú dji dMIT.RY a Felix! Oslavujte s nami! Facebook event.


25.11.2010 • BA / Subclub Štvrtkový Sub Urb v bratislavskom Subclube je už pravidelnou súčasťou nášho kalendára. Z rezidentnej zostavy tentokrát zahrajú Ricky Fitz, Bobsan a Bisley a na podporu si zavolali dokonca českého hosťa, ktorý sa ukrýva za pseudonymom Don Juan Disco.


26.11.2010 • PRAHA / Chapeau Rouge Prahu poctí svojou návštevou v novembri aj duo divokých francúzov, ktorí momentálne vydávajú na labeli Dim Mak - Mustard Pimp! Na akcii CLASH! sa okrem nich predstavia Iva 8-bittova, The Fakes a my sme presvedčený, že v Chapeau Rouge to bude poriadne vŕzgať! Facebook event.


26.11.2010 • BA / Incheba Je veľmi sympatické, že veľká párty pod hlavičkou T-Mobile sa neuberá (nejako mimoriadne) komerčným smerom a namiesto snahy potešiť všetkých prináša kvalitnú hudbu. Ešte sympatickejšie je, že to znamená návštevu fínskeho producenta a jedného z popredných mužov labelu Turbo - Jori Hulkkonena. Okrem neho sa môžete tešiť napríklad na koncert Apollo 440, PPE alebo djské vystúpenia slovenských techno producentov.


27.11.2010 • OLOMOUC / 15 Minut O tom, že Olomouc nie je len mesto syrov s intenzívnou arómou sa vydá presvedčiť squadra djov v zložení Ibe, Felix!, Mickey The Kid a Bad Mojo na akciu London Calling. V klube 15 minut očakávajte kvalitnú klubovú hudbu nie len z Britských ostrovov.


30.11.2010 • BA / NuSpirit Club Na záver novembra máme pre vás ešte pozvánku do NuSpirit clubu na akciu NuFaces, ktorá dáva priestor zaujímavým mladým kapelám. Tentokrát vystúpi kapela Manfred Auch a after bude v podaní djov Michael Priest a Bad Mojo.

0 comments:

Post a Comment