15.9.10

Embryo - In My Mind EP



Šustiaková súprava, poskakovanie ako tanec, jednoduchý vokál, drogami povzbudené publikum, nelegálne hudobné festivaly a problémy so zákonom. Aj to sú znaky elektronickej hudby 90. rokov.

Práve táto éra je Dávidovi najbližšia a najpresnejším príkladom je nové EP 'In My Mind' jeho projektu Embryo.



Remixov je v tomto balíku doslova požehnane a remixovali sa od Čiech až po USA. O prvý z nich sa postaral už všetkým známy Felix!. Následujú Cuffia, 1A2V1, dubstepový Dirty Little Toaster, Acustic Terrorist a fanúšik tvrdej Proxyho hudby, Vakkuum.


EP na stiahnutie tu -> http://www.mediafire.com/?8oqo3vo5dldd73y




Felixov cit pre hudbu, ktorý sa rozvíjal od mladosti hrou na dychové nástroje a dj-ská technika, vypilovaná k dokonalosti, z neho robia výborného sprievodcu novodobej horúčky sobotňajšej noci.
posledných mesiacoch začal byť aktívny aj ako producent, no zatiaľ len v remixoch. Na našom labeli ste od neho mohli počuť remix na Bad Moja.

Rovnako ako Felix! aj Cuffia má za sebou pár pokusov v podobe remixov alebo mash-upov.
Okrem toho je spoluautorom projektu Electro'N'Roll, ktorý v sebe zahrňuje e-shop s oblečením, ale predovšetkým je to hudobný blog, ktorý je českou obdobou Splashu!.

Začiatok „dj+vj“ formácie 1A2V1 sa datuje na rok 2007, no produkciou sa začalo dávno pred stretom oboch členov. „Robíme elektronickú hudbu s prvkami techna, rapu a zmesi novej hudby. Nedávno vydali album, ktorý je dostupný na spriatelenom webe Mikinikill.

Minimalistický a temný dubstep, filmové sample, výrazné bassline-y a nepreplnené aranže. To je náš Dirty Little Toaster. Po remixe Bad Moja prichádza aj s remixom pre Embrya. Síce s krátkou minutážou ale dlhými bassline-mi.

Vakkuum je mladý dj/producent z malého mesta v USA. V tvorbe sa inšpiruje hudbou od Proxyho, The Bloody Beetroots, Les Petits Pilous alebo Boys Noize.

Balík uzatvára Acustic Terrorist. Remix nám poslal na poslednú chvíľu, takže info vám o ňom pridáme neskôr.

0 comments:

Post a Comment