18.8.10

Rawfare & Bad Mojo v Trenčíne

Novootvorený podnik pod Trenčianskym hradom - Kabaka - má ambíciu okrem dobrého jedla a pitia prinášať aj dobré hudobné akcie. Po úspešnej otváračke s Lixx-om, Foolk-om a Bibou z rádia FM prichádza na rad niečo o trošku ostrejšie - elektro!

Jedným z najúspešnejších slovenských djov a producentov v tomto hudobnom žánri je Rawfare. Momentále síce žije v Holandsku, no v jeho tvorbe stále cítiť vplyvy rodnej hrudy. Vydáva na holandskej značke Basserk records, kde mu vyšlo EP 'Earcleaner' a nedávno aj veľmi úspešný track 'Floor Luv', ktorý sa čoskoro dočká opätovného vydania aj s extended editom a remixami. Najnovší mixtape namiešaný pre splash.sk si môžete vypočuť na http://soundcloud.com/rawfare/splashmix001

V Kabake mu bude asistovať Bad Mojo, dj, producent, remixér a jeden z autorov slovenského internetového magazínu Splash.sk. Bad Mojo má za sebou pomerne aktívny rok - stihol vydať EP, remixovať The Uniques alebo Čisté Tvary a zahrať si napríklad v Rádiu_FM (http://soundcloud.com/bad-mojo/bad-mojo-mix-for-pohoda-fm). Momentálne pripravujú spolu s Rawfare spoločné tracky, ktoré v Trenčíne určite predstavia.

Line-up dopĺňa trenčiansky dj Ya z Face2Bass crew, ktorý akciu okorení zlomenými beatmi a mohutnými bassmi. Máte sa na čo tešiť!

Informácie:

Kabaka
Matúšova 75 (ulička z Mierového námestia na hrad)
911 01 Trenčín

www.kabaka.sk

20.8.2010
Vstupné: zadarmo
21.00 - 3:30
http://facebook.com/event.php?eid=130962983613204


Odkazy:
http://facebook.com/rawfare
http://facebook.com/mojoisbad
http://facebook.com/splashmagazine
http://facebook.com/pages/Face2basS-crew

0 comments:

Post a Comment