1.7.10

Pártykalendár : Júl 2010

Júl - mesiac festivalov a letnej pohody - je tu a to je minimálne čo na množstva párty týka skutočne požehnaný čas. Náš pravidelný sprievodca je preto opäť poruke, tak snáď si niečo vyberiete.


02.07.2010 • KE / Tabačka Začíname v Košiciach na prvej release party nášho net-labelu. Pri príležitosti tretieho EP, ktoré čoskoro vychádza na Splash recordings sa tento mesiac uskutočnia dve párty a tú Košickú majú na svedomí chalani stojaci za akciou Buzz. V Tabačke zahrajú okrem rezidentov buzz-u aj Bad Mojo a Dirty Little Toaster z Českej Republiky. | Viac tu!


08. - 10.07.2010 • TN / Letisko Festival Pohoda určite netreba nijak zvlášť predstavovať. Tri dni plné hudby na trenčianskom letisku sú už na slovensku pojmom, tak len pripomenieme zopár zaujímavostí z line-upu : DJ Zinc, Digitalism, Leftfield, Skream, The XX, Friendly Fires ... | www.pohodafestival.sk


12.07.2010 • BA / Radosť Či už strávite víkend na Pohode alebo v pohodlí domova, v pondelok vás v bratislavskej Radosti čaká prvá akcia zo série Splash! presents, ktorá je taktiež venovaná nášmu nadchádzajúcemu releasu. Oslavovať bude autor EP Bad Mojo a jeden z jeho remixérov, talentovaný dj a producent z Brna - Mickey The Kid.


17.07.2010 • BUD / Dürer Kert • Pozor! Veľké veci! Drop The Lime, šéf Trouble & Bass a jeden z najzaujímavejších zjavov na americkej scéne sa bude nahádzať 17. júla v blízkosti našej republiky - konkrétne v maďarskej Budapešti. A akoby to nebolo málo, českému djovi Dmitry-mu sa tak splní sen, keďže si s týmto pánom zahrá na jednej akcii.


23. - 24.07.2010 • ST. Polten Na to, že u našich susedov sú párty s hviezdnym lineupom, o akom sa nám môže len snívať, sme si už zvykli. No tohtoročný rakúsky festival Beat Patrol ponúka takú konšteláciu mien svetového formátu, že by sa z toho nejednému fanúšikovi elektronickej hudby zatočila hlava. Bloody Beetroots live, Crookers, Steve Aoki, alebo aj Tiga, Afrojack, Booka Shade, Noisia a mnohí ďalší na vás čakajú na výstavisku VAZ v Rakúskom St. Polten. | www.beatpatrol.at


31.07.2010 • BA / Radosť Koncom mesiaca rozozvučí bratislavskú Radosť opäť dvojica Chunk Foo Fighters. Ich akcie už majú sami výborné renomé, tak nebudeme viac dodávať - iba to, že tentokrát špeciálne v sobotu.


31.07.2010 • NR / Open-air Dobré správy k nám prichádzajú aj z Nitry - zdá sa, že toto mesto konečne ožíva. Jednou zo zaujímavých letných aktivít je open-air akcia HidePark, ktorá sa pravidelne uskutočňuje na lúke za riekou Nitra ako mini 'festival' vždy zameraný na nejakú konkrétnu formu hudby a umenia. V sobotu 31.7. sa uskutoční elektro edícia tohto eventu a vystúpia na nej chalani z formácie High Wire Act a splash-man Bad Mojo.

1 comments:

Anonymous said...

na beat patrol je totalní line-up...taky jsem sebou sekl o zem když jsem to uviděl :) jetpack

Post a Comment