3.5.10

Pártykalendár : Máj 2010

Máj je párty čas! A náš magazín, ako každý správny bulvár, sa preto zapĺňa odbornými radami, ako máte viesť svoj život. Jednou z takýchto vysoko špecializovaných foriem pomoci je práve pártykalendár, ktorý vás, našich ctených čitateľov, naviguje húštinou dobrej a zlej zábavy.


05.05.2010 • BA / Nu Spirit Club Je dobrým zvykom začať koncertom, ideálne v stredu. V máji nám to umožní párty Spaziergang teda rezidentná noc djov Vili:ama a Yanka Krála v Nu Spirit Clube. Okrem nich vystúpi Vanda a zahrá kapela Kochgarden.

08.05.2010 • NR / Nová pekáreň Nestáva sa veľmi často, aby sme v našom pártykalendári uvádzali nejakú novú zaujímavú párty. A to dokonca v Nitre. O to viac sme radi, že v sobotu ôsmeho mája sa po prvý krát uskutoční akcia, ktorá si vytýčila za cieľ rozrezonovať stojaté klubové vody v Nitre a vlastne aj na Slovensku. Na párty rezo-Nation zahrá nitrianska kapela High Wire Act a dji Bad Mojo, Yanko Král a Chunk Foo Fighters.

18.05.2010 • BA / Radosť Chunk Foo Fighters hrajú stále lepšie a pritom stále v utorok. Ak pociťujete akútne nedostatky dobrej hudby v priebehu týždňa, utorkové Chunk Foo sú ideálna príležitosť ako s týmto deficitom niečo robiť.

29.05.2010 • BA / Radosť Náš pártykalendár často uzatvára prechod bratislavskej Električky a nie je tomu inak ani v máji. Hans & Vili:am v poslednú májovu sobotu rozbehnú svoj tradičný žúr.


+ pár zahraničných tipov od Martina Senešiho (ďakujeme) : 7.5. Electronic Beats festival v Prahe (Hot Chip, Booka Shade, Ralph Myerz, Turboweekend, Dj Hell), 8.5. Felix Cartal vo Viedni a 21.5. Gtronic v Budapešti.


P.S. Ak viete o párty, ktorá nie je v našom kalendári a mala by tu podľa vás byť napíšte na : splash@splash.sk


Keďže sebapropagácie nie je nikdy dosť na navnadenie tento mesiac ponúkame posledný Bad Mojov remix, ktorý v Nitre zaručene odznie.

0 comments:

Post a Comment