6.4.10

Basserk : Some Tunes 3 + Klipar Black Cake EP

Holandské vydavateľstvo Basserk, ktoré je domovom napríklad aj mocného slovenského producenta menom Rawfare, prichystalo za uplynulých pár dní hneď niekoľko noviniek.

Prvou z nich je kompilácia 'Some Tunes 3', ktorá obshuje skladby od producentov ako Nobody Beats The Drum, či momentálne Belgicko svojim 'First Blood EP' valcujúcich Aerotronic, alebo Splash-om spomínaných fidgetových Bronstibock. A čo je na dnešnú dobu ešte zaujímavejšie - kompilácia vychádza iba na skutočnom fyzickom CD nosiči. Záležitosť v minulosti úplne bežná a dnes, pozrime sa, si vyslúžila dokonca takéto vypichnutie v príspevku.

Na podporu vydania kompilácie 'Some Tunes 3' sa vo vydavateľstve rozhodli využiť mixovacie služby práve slovenského producenta. Rawfare napchal všetkých 16 skladieb do energického mixu, ktorý si tu môžete vypočuť. Mimochodom, na kompilácii 'Some Tunes 4', ktorá vychádza 15-teho mája by sa podľa našich informácií mal nachádzať aj nový track z Rawfare-ovej dielne.

Some Tunes 3 Mixed by Rawfare by basserk

Druhou novinkou, aj keď už jemne staršou, je EP od portugalského producenta, ktorý si hovorí Klipar. Jeho 'Black Cake EP' obsahuje 3 elektro-fidgetové tracky pričom práve titulná skladba 'Black Cake' je skutočne vydarený parketoplnič. EP zakúpite na Beatporte, Itunes alebo v Basserk online shope.

Mimochodom, ak sa vám dostalo už do uší duo Zombies For Money, ktoré práve vydáva na labeli Trouble & Bass, tak vedzte, že jedným z producentov stojacim za týmto projektom je DJ Manaia a druhým je - a teraz môžete hádať - áno, práve Klipar!

A aby toho nebolo málo máme tu navyše dva tracky na stiahnutie.
Klipar - Over The Mountain
Klipar - Over The Mountain (SAY Remix)

0 comments:

Post a Comment