11.3.10

Víkendové sety.

Víkend sa neúprosne blíži a rozhodne neuškodí si niečo dobré vypočuť a sviatočne sa naladiť - keď už sú tu konečne tie dva dni na ktoré sme celý týždeň čakali. Tentokrát máme pre vás nachystané sety od nie až tak známych mien, ale s prekvapivo čerstvým zvukom.

Prvý set je najnovší príspevok do série Supermixov od Oh My God It's Techno Music (a kto by nevedel, tak naozaj to nie je techno :). Dvadsiatypiaty mix pripravila dvojica Keith & Supabeatz a čo je veľmi sympatické, tak je to jeden z najlepších setov z tejto série. Namiesto stávky na istotu a kolekcie hitoviek ponúkajú veľa neznámych skladieb z vlastnej producentskej dielne a výsledok znie naozaj veľmi fresh. Tak pozor nech si nepopálite uši.

Sťahujte zo stránky Oh My God Its Techno Music.

Tanečnou bombou sa predstavuje človek, ktorý používa umelecký pseudonym The Bulgarian. Úprimne priznávam, že vôbec netuším, či je naozaj bulhar alebo nie, ale jeho marcový set je asi to najčerstvejšie čo som za posledných niekoľko mesiacov počul. Momentálne moderné spojenie silných techhousového zvuku, elektro syntezátorov a afrických rytmov v Bulgarianovom mixe funguje tak silno, že tanec, alebo aspoň minimálny pohyb, ktorý by tanec pripomínal, je nevyhnutný. Takto znie moderná house music!

The Bulgarian March Madness Mix by TheBulgarian

P.S. Je bulhar.

0 comments:

Post a Comment