1.3.10

Pártykalendár : Marec 2010

Marec vyzerá byť na dobré párty celkom štedrý. A nejak tuším, že v apríli a máji to bude ešte lepšie.


04.03.2010 • BA / Nu Spirit Club Marec je najlepšie začať koncertom a Nu Spirit Club túto možnosť ponúka hneď vo štvrtok. Vystúpia škótski The Cinematics a sympatickí slovenskí chlapci z The Uniques. Za zmienku rozhodne stojí aj djský support zo strany The Chunk Foo Fighters.


06.03.2010 • VIE / Flex Viedeň tento mesiac ponúka skutočne veľa dobrých akcií. Prvou z nich je sobotňajší Pola-Riot vo Flexe. Hosťom bude Trevor Loveys z anglicka (ktorý hrá mimochodom o dva týždne aj v Budapešti - viď nižšie) a možno ešte zaujímavejší "nováčik" The Living Graham Bond (TLGB). Sekundovať im budú Pola-Riot djs.


12.03.2010 • BRN/ Perpetuum Brnenský klub Perpetuum je domovom už celkom dlho pôsobiacej párty Shuk'n'Denc, ktorú má na svedomí djské zoskupenie Electronic Bitches. Na marcové vydanie si pozvali maďarských Headshotboys a slovenského dja Fedora. Ak sa rozhodnete na túto párty vypraviť, dajte si pozor! Počuli sme, že v Brne to býva divoké!


12.03.2010 • VIE / Fluc Ďalší viedenský klub Fluc Wanne v marci vábi skutočne zaujímavými menami. Ako prvý sa predstaví v piatok 12-teho francúzsky old school elektro kráľ The Hacker (áno ten z Miss Kittin & The Hacker).


13.03.2010 • VIE / Fluc Ak piatok vo Fluc Wanne patril starej škole, tak sobota prináša čerstvú krv. Na párty Pling Plong pod taktovkou Chrisa Candida prijal pozvanie autor hitu Bangkok - Boris Dlugosch.


14.03.2010 • BA / Radosť Juchu Sontag. Do nášho pártykalendára sa votrela netradičná nedeľná akcia. Osvedčená dvojica Vili:am & Yanko Král zahrá tentokrát v Radosti, pre všetkých ktorým nestačil víkend.


16.03.2010 • BA / Radosť Na pravidelný večierok ninjov z Chunk-Foo vás upozorňujeme každý mesiac. Už tradične v utorok, tradične v Radosti a tradične dobre. A kto by stále nejakou náhodou nevedel o kom je reč, tu je náš rozhovor.


19.03.2010 • KE / Tabačka Električka sa v Košiciach pekne rozjazdila. Rezidenti Vili:am a Hans si už brúsia ihly a čakajú vás v metropole východu - v piatok a opäť v Tabačke. A možno bude aj prekvapenie v podobe hosťa :)


20.03.2010 • BUD / Merlin Maďarské párty Kollektiva sú párty na vysokej úrovni. Špičkoví hostia sú pravidlom, svetelné efekty a klub na výbornú. Zaujímavé, že len pár kilometrov za tenkou čiarou na mape môžu veci tak pekne fungovať. Marcové vydanie bude opäť riadna "wobblovačka", keďže zahrá Calvertron a v našom pártykalendári už spomínaný Trevor Loveys.


20.03.2010 • VIE / Fluc Ak sa vám to zdá do Budapešti ďaleko, alebo jednoducho radšej jazdíte smerom na západ Viedeň ponúka párty Myyy Bitch Club s producentom a djom o ktorom sa v poslednej dobe veľa píše a hovorí (aj u nás). Nemecký mladík Dirty Disco Youth je zárukou elektro-housovej nakladačky.


24.03.2010 • BA / Nu Spirit Club • Spaziergang alebo Yanko Král & Vili:am tento mesiac zasahujú dvakrát. Jedna z mála akcií v našom programe, ktoré sú v stredu. A v Nu Spirit Club-e.


27.03.2010 • BA / Radosť Električka uzatvára náš marcový pártykalendár. Tentokrát však tá Radostná bratislavská. Sobota. Vili:am a Hans. Celkom príjemný spôsob ako sa s marcom rozlúčiť.


Tentokrát je na navnadenie pripravený škaredý a dubstepový Rusko. ...and the crowd goes mad.


P.S. Ak viete o párty, ktorá nie je v našom kalendári a mala by tu podľa vás byť napíšte na : splash@splash.sk

0 comments:

Post a Comment