9.3.10

Afera.sk : XMRV Remix EP

Opäť je tu ďalšia Aféra! Ale nie taká, akú máme všetci radi, kde vystupujú známe slovenské "osobnosti" a ich súkromie, ale tá hudobná. Netlabel Afera.sk je tu s novým remixovým EP.

Slovenský netlabel Afera.sk v týchto dňoch sprístupnil na svojich stránkach v poradí už siedmy release - a ako inak, opäť zadarmo. V minulosti si týmto spôsobom stihol zobrať do parády napríklad remixy kapely Čisté Tvary, alebo EP projektu Future Sound Of Petrzalka. Tentokrát sa do nemilosrdných zubov piatich mladých slovenských remixérov dostal materiál od nórsko-škótsko-slovenského punkovo-metalového projektu XMRV.

Skladbu 'Máš Ma Rád' dostali na spracovanie Bobsan (známy napríklad z nocí SubUrb v bratislavskom Subclube), na afére domáci Future Sound Of Petrzalka a Nisiru, tajomný projekt Vrava a v neposlednom rade aj zástupca Splash-u, Juraj aka Bad Mojo.

Celý release si môžete vypočuť a aj zadarmo stiahnuť TU!

P.S. Podľa kuloárnych informácií sa ďalšia Aféra bude týkať politiky. Popradský DJ Facet pilne pracuje na EP, ktoré nesie zatiaľ pracovný názov 'Radičová'. Čistý bulvár toto.

0 comments:

Post a Comment